Verzenden & retourneren

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending

VERZENDKOSTEN
Bij ons betaal je GEEN verzendkosten binnen Europa!

Levertijd
Wij streven ernaar om je bestelde product(en) binnen 4-10 dagen te leveren. In een uitzonderlijk geval kan dit afwijken.

Retourbeleid

Je hebt het recht om je bestelling te annuleren tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden. Na annulering heb je nog 14 dagen de tijd om je product te retourneren, waarna het volledige orderbedrag wordt gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourneren van huis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zullen wij het product eerst beoordelen en je laten weten of wij het kunnen crediteren.

De producten moeten nieuw en ongebruikt worden geretourneerd naar High Class Outlet met hieraan de originele labels en accessoires. Producten die beschadigd, bevuild of gewijzigd zijn, worden niet geaccepteerd en worden geretourneerd aan de klant. De verzendkosten voor het retourneren zijn ten alle tijden geheel voor eigen rekening van de klant.

Zodra wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen, sturen wij je een creditnota. Het aankoopbedrag wordt binnen 1 tot 3 werkdagen gecrediteerd, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Neem ALTIJD contact met ons op voor een retourzending en vraag naar het retour adres Stuur de retourzending NOOIT terug naar het adres op de label van het pakket. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat je je geld niet terug krijgt.

Zonnebrillen & Monturen

De originele labels moeten intact blijven en aan de geretourneerde artikelen zijn bevestigd. Het product mag op geen enkele wijze zijn gebruikt, gedragen, gewassen of veranderd. Ook mag het product geen tekenen van gebruik vertonen.

Alle artikelen moeten worden geretourneerd met een retour document. Dit document wordt meegestuurd met het product. Ongeïdentificeerde artikelen kunnen worden geretourneerd naar de afzender. Zorg ervoor dat je het Track & Trace-nummer bewaart wanneer je het pakket via het postkantoor verstuurt, zodat je bewijs hebt voor het geval het pakket zoekraakt.

Restitutie

* Let op: de klant heeft gedurende 14 dagen de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door of namens de klant. Lees meer over de retourzending op onze Algemene Voorwaarden.

* Wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging en wordt het geld (indien van toepassing) binnen 14 dagen door ons teruggestort.

RETOURZENDINGEN KUNNEN WORDEN TERUGGESTUURD NAAR:
High Class Outlet
Gravin Juliana van Stolberglaan 31
2263 AB Leidschendam
Nederland

De waardering van www.highclassoutlet.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9,5/10 gebaseerd op 8 beoordelingen.
nl_NLNL
en_USEN fr_FRFR nl_NLNL