PRIVACYBELEID

Privacybescherming is een kwestie van vertrouwen en uw vertrouwen is voor ons van belang. Wij respecteren uw privé- en persoonlijkheidssfeer. De bescherming en het registeren, verwerken en gebruiken van uw persoons gerelateerde gegevens is daarom voor ons een belangrijke zaak. Opdat u zich bij het bezoek aan onze website veilig voelt, houden wij ons bij de verwerking van uw persoons gerelateerde gegevens streng aan de wettelijke voorschriften en zouden u hier willen informeren over het registeren en gebruiken van gegevens door ons.

Welke persoonlijke gegevens wij van u verzamelen en hoe?

Wij verzamelen persoonlijke informatie voornamelijk bij het plaatsen van de bestelling. Door de registratie stemt u in met het verzamelen van uw persoonlijke gegevens. De volgende gegevens zijn nodig bij het plaatsen en afronden van een bestelling: naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres en rekeningnummer. Deze gegevens worden onder geen enkele voorwaarden gedeeld met derden en zullen uitsluitend worden gebruikt om uw bestelling te verwerken en om de betaling via Payment Service Provider te voldoen.

Marketing opt-in en opt-out regeling

Bij de registratie krijgt u de mogelijkheid om gebruikt te maken van de opt-out dienst. Deze dienst houdt onder meer in dat u een e-mail ontvangt over nieuwe producten, functies, verbeteringen en speciale aanbiedingen.

Wij zullen onder geen enkele voorwaarden uw gegevens aan derden voor marketing doeleinden verstrekken. De gegevens zullen slechts door High Class Outlet worden gebruikt om u op de hoogte stellen over nieuwe producten, functies, verbeteringen en speciale aanbiedingen.

U kunt zich ter alle tijden uitschrijven van deze dienst waarop u geabonneerd bent. Elke e-mail die u van ons krijgt bevat een eenvoudige, geautomatiseerde afmeld link, zodat u zich gemakkelijk kan afmelden van de opt-out dienst.