Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht zullen wij het product wel eerst beoordelen en laten weten of wij u kunnen crediteren.

De producten dienen nieuw en ongebruikt te worden geretourneerd met High Class Outlet en originele labels en toebehoren. Producten die zijn beschadigd, vervuild of veranderd zullen niet worden geaccepteerd en zullen terug naar de klant worden gestuurd.

Zodra wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben, krijgt u een creditnota. Het aankoopbedrag wordt gecrediteerd binnen 1 tot 3 werkdagen, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van het product.

Laat ons via e-mail info@highclassoutlet.nl weten als een van uw aankopen zonder High Class Outlet labels zijn afgeleverd.

Kleding

High Clas Outlet en originele labels dienen intact en aangehecht op de geretourneerde artikelen te blijven. Het product mag niet zijn gedragen, gewassen of op enigerlei wijze zijn veranderd. Het product mag ook geen sporen van gebruik vertonen.

Tassen & Accessoires

Het product dient met alle toebehoren zoals verpakking, authenticiteit kaarten, stoftassen en/of leer-labels geheel geretourneerd te worden.

Schoenen

Schoenen dienen onbeschadigd met alle bijbehorende toebehoren in hun originele, onbeschadigde schoenendoos te worden geretourneerd. Schoenen die worden geretourneerd zonder een doos of met een beschadigde doos zullen niet worden geaccepteerd. Dit geldt eveneens voor schoenen met duidelijke draagsporen. High Class Outlet adviseert haar klanten om de schoenen te dragen om een schone vloer, totdat het zeker is dat het zal worden behouden.

Ruilen

High Class Outlet biedt eenmalig per klant, per product de mogelijkheid om te ruilen. Dit is slechts beperkt tot hetzelfde product in een andere maat. Hierbij zijn de verzendkosten voor onze rekening. Bij het ruilen van het product dient contact opgenomen te worden via info@highclassoutlet.nl

Het retourformulier zal dan via e-mail worden toegezonden. Bij het ruilen van het product is het volgende van toepassing.

Alle artikelen dienen met terugkeer document te worden geretourneerd. Deze document wordt met het product toegezonden. Niet geïdentificeerd artikelen kunnen worden teruggestuurd naar de afzender. Zorg ervoor dat u de Track & Trace nummer behoudt bij het verzenden van uw pakket via het postkantoor.

* Let op: Terugbetaling wordt gestart binnen 1 week.

* Let op: Gedurende veertien dagen, heeft de consument de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden. Deze termijn vangt aan op de dag van ontvangst van het product door of namens de consument. Lees meer over het retour op onze Algemene Voorwaarden.